TRABZON / AKÇAABAT - Işıklar Ortamahalle Ortaokulu

MEB, EĞİTİMİN TÜM KADEMELERİNDE "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ"Nİ BAŞLATTI

Millî Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında Rahmet, minnetle ve özlemle andık.

Kas

Kültür - Edebiyat ve Kütüphanecilik kulübümüz tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına gazete hazırlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okumuzda büyük bir coşkuyla kutladık.

Kas

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı şereflendirdiği, alemlere Rahmet olarak gönderildiği gece olan Mevlid kandilini okulumuzda düzenlediğimiz programla kutladık.

May

Hayat başıma papatyalarla işlenmiş bir taç taktı... Papatyaların her birinde sevgi var, emek var, şevkat ve süt kokusu var...