TRABZON / AKÇAABAT - Işıklar Ortamahalle Ortaokulu

Şbt

Peygamberimiz Hz. Muhammet (sav) 'in bir gece Mescid-i Harâm’dan Mescid-i Aksâ’ya oradan göklere yükselmesini ifade eden Miraç kandilimizi anlamlı ve güzel bir sohbet ortamında kutladık.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizle 'Anlamını Bul' etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul öncesi öğrencilerimizle etkileşimli kartlar etkinliği yaptık.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul öncesi öğrencilerimiz kendi hikaye kitaplarını oluşturdular.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda 'Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma' yarışması düzenledik.

Ara

Okulumuzda 12-18 Aralık tarihleri arası Yerli Malı haftası olarak kutlandı.

Ara

Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin gerçekleştirdiği Meslekte Bir Gün programına katıldık.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Usta okulumuza çalışma ziyaretinde bulundu. Sınıfları tek tek gezerek öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet etti. Eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde takip etti, bilgi aldı. Kendilerine nazik ziyaretlerinde ötürü teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ortaokul öğrencilerimizle Yunus Emre şiirleri okumaları üzerine çalışmalar yapıldı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında okul öncesi öğrencilerimizin ve velilerinin birlikte katılım gösterdiği bir faaliyet gerçekleştirdik.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında okul öncesi öğrencilerimizin sözel dil becerilerini geliştirmeyi amaçladık.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında haftalık faaliyetimiz olan eş anlamlı sözcükler pano çalışmamızı yaptık

Kas

'Milletleri kurtaranlar yanlız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır' Mustafa Kemal ATATÜRK

İlkokul öğrencilerimiz öğretmenleriyle Geleneksel Çocuk oyunlarını oynadı

Kas

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı 'Dilimizin Zenginlikleri' projesi kapsamında yıl boyunca öğrencilerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz faaliyetlerimizi planladık.