TRABZON / AKÇAABAT - Işıklar Ortamahalle Ortaokulu

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

'Milletleri kurtaranlar yanlız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır' Mustafa Kemal ATATÜRK

Okulumuz konferans salonunda düzenlenen programla 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladık. Programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Akabinde okul müdürümüz Osman BOZALİ günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından programımız bir öğrencimizin öğretmenler günü konuşması, 6/A sınıfının ‘Benim Adım Öğretmen’ şarkısı, 8/A sınıfı öğrencilerinin ‘Ben Öğretmen Olmak İstiyorum’ şiiri ile devam etti. Programın sonunda Şehit Öğretmenler Anısına Video izlendi ve programımız sona erdi. Programı düzenleyen öğretmenlerimiz Gizem ÇOLAKOĞLU ve Emrah YALDIZ öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyor başta okulumuz öğretmenleri olmak üzere ülkemizin dört bir yanında görevini layıkıyla yerine getirmek için gayret eden öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

28-11-202328-11-202328-11-202328-11-2023

Yayın: 28.11.2023 - Güncelleme: 28.11.2023 14:26 - Görüntülenme: 40