TRABZON / AKÇAABAT - Işıklar Ortamahalle Ortaokulu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Okul öncesi öğrencilerimizle uyaklı kelimeler söyle hafıza oyunu oynadık.

Nis

Okul öncesi öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bilinmeyen kelimelere yönelik kelime kartları hazırladılar.

Mrt

Trabzon il geneli okullar arası düzenlenen Bocce turnuvasında öğrencilerimiz 4. oldular. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Çetin YILMAZ'ı ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programını gerçekleştirdik.

Mrt

Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak için bahçede hepbirlikte kitap okuma etkinliği düzenledik.

Mrt

Biz doğuştan aşığız şanlı bayrağa

Vurgunuz biz ayla yıldıza

Bir ölürüz, bin doğarız, sen tasalanma

El değmesin yurduma...

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimizle kelimeleri temalar bağlamında ayrıştırma etkinliğini gerçekleştirdik.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerimizle deyimleri canlandırdık.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri deyimleri resmettiler.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında 'Anlat Bakalım' etkinliğini gerçekleştirdik.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz söyle çiz etkinliğini gerçekleştirdiler

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yakından uzağa ilkesine uygun olarak anasınıfı öğrencilerimizle Türk Kültürünü inceledik.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ana sınıfı öğrencilerimizle Barış Manço'yu işledik.

Şbt

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tübitak ve T3 Vakfı iş birliğiyle,  şehrimizde inşa edilen Özdemir Bayraktar Bilim Merkezini gezdik.

Şbt

Peygamberimiz Hz. Muhammet (sav) 'in bir gece Mescid-i Harâm’dan Mescid-i Aksâ’ya oradan göklere yükselmesini ifade eden Miraç kandilimizi anlamlı ve güzel bir sohbet ortamında kutladık.